Παξιμάδια με raspberry και φυστίκι Αιγίνης


Υλικά:
5 κσ βούτυρο
3/4 γλ. τσ. ζάχαρη
2 1/2 κγ εσάνς βανίλια
1 κγ εσάνς αμυγφάλου
1 κγ μπέκιν πάουντερ
1/2 κγ αλάτι
2 αυγα
2 ασπράδια
1 1/2 φλ τσ φυστίκι Αιγίνης
1 φλ. τσ raspberry
2 1/2 γλ. αλευρι 
Εκτέλεση:
Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί μας.
Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με την ζάχαρη τις εσάνς , το μπέκιν και το αλάτι.
Προσθέτουμε 1-1 τα αυγά κ' τα ασπράδια χτυπώντας πολύ καλά.
Προσθέτουμε το φυστίκι και τα raspberry & έπειτα το αλευρι διπλώνοντας το με μθια σπάτουλα..
Η ζύμη είναι κολλώδες.
Φτιάχνουμε δύο ρολά και τα βάζουμε στο ταψί σε απόσταση.
Ψήνουμε στους 160 °C για 24' / 28'.
Αφήνουμε τα ρόλα ν κρυώσουν για 15'.
Τα κόβουμε σε φέτες.
Τα βάζουμε πλάγια στο ταψί και τα ψήνουμε για άλλα 12'.
Ταγυρνάμε απο την άλλη και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5-7'.
ΙΓ: Αν θέλουμε βουτάμε τα παξιμάδια έως την μέση σε λευκή σοκολάτα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός