Μηλοπιτάκια φλογέρες

Υλικά
6 - 8 μήλα κομμένα σε κυβάκια
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα αμύγδαλα ψιλοκομμένο

1/2 ποτήρι νερό
1 φλυτζάνι του καφέ ρύζι Καρολίνα
Βανίλιας
2 κ.γ. κανέλα
Βούτυρο
1 πακέτο φύλλο κρούστα
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα μηλά και τ αφήνουμε ν βγάλουν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά πλήν το βούτυρο που θα το χρησιμοποιήσουμε για τα φύλλα κρούστα.
Μόλις έχει  βράσει σχεδόν το ρύζι και έχουν απορροφηθεί τα υγρά  , αποσύρουμε την κατσαρόλα απ'την φωτιά.

Κόβουμε τα φύλλα κρούστα στα 3.
Βουτυρώνουμε το φύλλο, βάζουμε 1 κουταλιά απο το μίγμα  μας, διπλωνουμε απο τα πλάγια και τυλίγουμε την φλογέρα  μας. 







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΕΪΚ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

Χαλβάς στο φούρνο Κυπριακός